Charlotte Hagerud CHAB

Gruppbild-copy

Charlotte Hagerud CHAB

Jag kände inte till Hållbarhetscirkeln tidigare men när jag letade efter en kurs i Bas P/U googlade jag och hittade flera olika alternativ. Jag valde det som lät trevligast och det var Hållbarhetscirkeln.

Jag är mycket nöjd med kursen och Per Elvin som kursledare. Vi var 10 personer och hade bra grupparbeten, fick agera själva, ställdes mot varandra och fick diskutera utifrån våra olika bakgrunder och roller.
Per fick oss alla att bli engagerade och det märktes att han är en erfaren kursledare. Det var himla bra och med Pers positiva sätt tror jag alla var jättenöjda.

Jag hade inga förväntningar före kursen eftersom inte visste vad den skulle ge, men jag fick väldigt bra information och det var mycket trevlig.

Bas P/U kursen var jättebra och jag är mycket nöjd. Vi fick mycket bra information och hade många bra diskussioner och fick agera själva utifrån våra olika roller.