Om

Hållbarhetscirkeln

om hållbarhetscirkeln om hallbarhetscirkeln 3 Vi är ett konsultföretag med fokus på miljö- och kvalitet. Med de erfarenheter och kunskaper vi har inom hållbart företagande har vi hjälpt många företag i flera olika branscher att implementera ledningssystem för ISO inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö.
Kunden i fokus
När vi utformar våra utbildningar har vi alltid kundens individuella behov i fokus och de förbättringsförslag vi tar fram ska ge lönsamhet på både kort och lång sikt.

Vi erbjuder våra kunder en personlig kontakt med våra konsulter, som en samarbetspartner och rådgivare, genom hela utbildningen eller certifieringsprocessen.

Spara kostnader och öka lönsamheten
Hållbarhetscirkeln hjälper er att utveckla kunskaperna ni redan har i företaget och att anpassa verksamheten utifrån framtidens förutsättningar. Med ett gott ledarskap, engagerade medarbetare, en tydlig vision och hållbara värderingar är ni en god bit på vägen.

För Hållbarhetscirkeln är det fokus i allt vi gör!

Hållbarhetscirkeln anlitar expertkonsulter för att genomföra alla uppdrag. Vi har ett brett nätverk av konsulter inom företagsutveckling som vi samarbetar med. Kontakta oss så får ni veta mer.

Vi är stolta sponsorer åt…

Åkersberga FF

Naturskyddsföreningen

Aktiv skola

Out to sea, utställningen

IM Internationell människohjälp

Några av våra kunder

Regeringkansliet Regeringkansliet Equinix Equinix Dinbox Dinbox Glasmästerigruppen Glasmästerigruppen Driftia Driftia Skärsås Svets & Mekaniska Skärsås Svets & Mekaniska Ramex Ramex