Arbetsmiljö OHSAS 18001

rappelling-755399

Certifiering i arbetsmiljö visar ett ansvarstagande för miljön

Tydliggör ert arbetsmiljöarbete

Arbetsmiljöcertifiering OHSAS 18001 hjälper företag att förverkliga en bra arbetsmiljö i organisationen. Hållbarhetscirkeln stöttar er i arbetet att ta fram dokument och rutiner som behövs för att visa att er organisation tar arbetsmiljöfrågor på allvar.

Utveckla organisationens arbetsmiljöarbete

OHSAS 18001 är den internationella standarden för arbetsmiljöarbete i företag och organisationer. Den visar tydligt att företaget kan leda, styra och utveckla organisationens arbetsmiljöarbete.

Visa att ni är ett företag som ligger i framkant med arbetsmiljöarbetet

Tillsammans med företaget genomför vi förbättringar i verksamheten, för produkter och tjänster och visar även kunder och medarbetare att arbetsmiljön är bra och att den ständigt förbättras.

En förbättring av arbetsmiljön i organisationen ger en hållbar utveckling och nya utmaningar. Statusen på företaget höjs och certifieringsprocessen blir ett bevis på att organisationen är en ansvarstagande arbetsgivare.

Många fördelar med en arbetsmiljöcertifiering

Det finns fler fördelar med en arbetsmiljöcertifiering. Den garanterar att företagets ledning ständigt behandlar arbetsmiljöfrågor och dessutom ger en certifiering tydliga mål för arbetet med att förbättra arbetsmiljön.

Kontakta oss

Är ni intresserade av att veta mer om en arbetsmiljöcertifiering? Välkommen att kontakta oss.