ISO Konsult – Hållbarhetscirkeln

ISO Konsult - Hållbarbetscikeln

Välkommen till Hållbarhetscirkeln – din ISO Konsult!

Vi på Hållbarhetscirkeln är en ISO konsult som brinner för att hjälpa företag att nå sin fulla potential, och att visa hur lönsamhet och hållbar utveckling går hand-i-hand.

Kvalitetsledningssystem ISO 9001

Miljöledningssystem ISO 14001

Hållbarhetscirkeln är iso konsult företaget inom hållbar utveckling

Hållbarhetscirkeln är en ISO konsult som har fokus på miljö- och kvalité och är experter inom hållbart företagande. Vi har erfarenhet från många olika branscher och brinner för att hjälpa företag att utveckla sin verksamhet på ett lönsamt sätt. Men även utvecklingen av miljön, arbetsmiljön och för samhället i stort.

Kundens behov i fokus
När vi håller våra utbildningar har vi alltid kundens individuella behov i fokus och utformar utbildningarna därefter. De förbättringsförslag som vi tar fram och föreslår ska vara lönsamma på både kort och lång sikt. En rådgivare ingår i utbildningen
När du anlitar Hållbarhetscirkeln får du alltid en personlig kontakt med din iso konsult som en samarbetspartner och rådgivare genom hela utbildningen eller certifieringsprocessen. Spara kostnader och öka lönsamheten
Vi hjälper er att utveckla kunskaperna ni redan har i företaget och att anpassa verksamheten utifrån framtidens förutsättningar. Med ett gott ledarskap, engagerade medarbetare, en tydlig vision och hållbara värderingar är ni en god bit på vägen.

För Hållbarhetscirkeln är det fokus i allt vi gör!

Kontakta oss!

Vi berättar mer om ISO 9001, ISO 14001 och ledningssystem mm!

Klicka här